Yeni platforma seçərkən məxfilik siyasətində istifadəçinin öz məlumatları ilə bağlı qərarlarının başqa şəxslər tərəfindən dəyişdirilməsinin qarşısını alan mexanizmlərin olub-olmadığını da yoxlamaq istəyirəm. Məsələn, profil məlumatlarının silinməsi və ya məxfilik seçimlərinin dəyişdirilməsi üçün əlavə hesab doğrulaması tələb oluna bilər. Azərbaycanda platformanın belə həssas əməliyyatları əlavə təhlükəsizlik yoxlaması ilə qoruması həm məxfilik, həm də hesab təhlükəsizliyi baxımından əsas meyar sayıla bilərmi?
11 Views

Bu gün səhər oyananda özümü çox yaxşı hiss edirdim. Hava gözəl idi, günəş parlayırdı, mən isə enerji ilə doluyam. Belə anlarda mən adətən yeni bir şey etmək, yeni bir platforma kəşf etmək istəyirəm. Və bu səhər də elə etdim. Kompüterimi açıb axtarmağa başladım. Bir neçə dəqiqə ərzində maraqlı bir ünvana rast gəldim
Bu sayt mənə o səhər enerjisi kimi gəldi. Parlaqlığı, canlılığı, dinamikliyi ilə məni özünə cəlb etdi. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər maraqlı olduğunu anladım. Burada hər şey o qədər yaxşı düşünülüb ki, insan heç nə axtarmadan belə xoş vaxt keçirə bilir. Mən bu platformada saatlarla qaldım. Və o səhər enerjim heç azalmadı, əksinə, daha da artdı. İndi mən bu platformanı hər dəfə yaxşı əhval-ruhiyyədə olanda açıram. O, mənim xoşbəxtlik anlarımı daha da gözəlləşdirir. Mən bu platformanı bütün dostlarıma tövsiyə edirəm.